Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с горивната система на 147 1.6 TS

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

А може ли или има ли възможност да се продуха от обратната страна смисъл.... Да намяря къде е маркуча който идва от резервоара и да да вкарам въздух вътре с компресор ???
    Имах среща в събота по обед с едно момче от форума , да я погледне обаче се наложи да отида с буса на работа понеже карах малко стока. В неделя не съм карал колата, а тази сутрин запали добре и отидох на работа без да прави проблеми , но когато влезнах в автопарка се наложи да карам на малки предавки и пак стана същото, сега на прибиране от работа пак се случи и ще обясня как... Значи аз работя на 18 км от дома си. На връщане първите 15 км минах без проблемно и започна да прави пак номера, обаче какво забелязах от 2000 до 3000 оборота на подобаваща предавка без много газ (газта на икономичен режим) смисъл да не вдига разхода на 7 не прехълцва, но когато дам рязко гас става пак така или пък като отнема газта и на празен ход пак става така, просто над 2000 оборота не го прави но при условие че съм на подходящата предавка. Скорост 100км в час на 5 та скорост
    или 60 км в час на 4 та няма проблеми. Каква може да е болката в крайна сметка, мисля че тук повечето сте запознати с това , защо нямам конкретни отговори, а толкова подробно обяснявам и питам.
    Значи основно на колата и пада мощноста и се чува звук все едно карам баркас, на 3 цилиндъра нещо такова.

Comment

И при мен беше така. Оказа се че проблема е в дюзите.След като сипах "Редекс",се отпушиха.

Comment

Първоначално публикувано от Георги Живков Покажи съобщение
        И при мен беше така. Оказа се че проблема е в дюзите.След като сипах "Редекс",се отпушиха.
        Добре де дай по подробно колко километра измина преди да се оправи сипах 2 редекса на 50 литра гориво уж за по силно. Дай малко инфо аз с тия 34 км на ден дето изминавам колко време трябва да карам колата ????? Изминал съм до сега около 90 км с добавките.

Comment

Имах пътуване около 200км. Преди да тръгна го сипах Редекса,но точно на кой километър се отпушиха,не мога да ти кажа,т. к. както и при тебе над 2000об. колата си вървеше нормално.

Comment

Искам да изкажа огромни благодарности на Бош сервиза в Пловдив, които за изключително кратко време отстраниха на пръв поглед елементарния проблем който имах, сега всичко е наред. Оказа се че като са ми наливали вода в казанчето на чистачките на ОМВ са оляли 1 ва и втора свещ и е влезло вода вътре , след щателно почистване на същите и леко пипане на мас метъра , не мога да си позная колата. Благодаря ви още веднъж.

Comment

Първоначално публикувано от Georg Покажи съобщение
              Искам да изкажа огромни благодарности на Бош сервиза в Пловдив, които за изключително кратко време отстраниха на пръв поглед елементарния проблем който имах, сега всичко е наред. Оказа се че като са ми наливали вода в казанчето на чистачките на ОМВ са оляли 1 ва и втора свещ и е влезло вода вътре , след щателно почистване на същите и леко пипане на мас метъра , не мога да си позная колата. Благодаря ви още веднъж.
              Тва няма как дас стане,от казанчето да стигне до свещите,иначе добре че са открили проблема
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                Тва няма как дас стане,от казанчето да стигне до свещите,иначе добре че са открили проблема
                Аааа недей така, има има начин, ако водата в казанчето ти я налива циганин , точно такъв беше моя случай братле , точно такъв Имаше един мургав брат на 100% беше максимум с 8 ми клас и много добре го видях как наливаше и после едно убаво поизплакна върху оная пластмасовата защита над двигателя ка се нарича незнам
                Last edited by Georg; d.m.y г., 21:25.

Comment

Working...
                X